Weekreading

 

 

 

Hallo mooi mens, welkom bij de weekreading. Deze keer in blog vorm, omdat maandag een nieuwe podcast Rajsree en Deborah met als onderwerp: alles is licht en liefde? uitkomt. Je kunt deze podcast bekijken op mijn YouTube kanaal: Deborah Yvel.

Weekreading:

We zijn in een nieuwe maand aangekomen, een maand waar de leeuw een belangrijke rol te vervullen heeft.

 

De leeuw brengt ons terug naar ons ware zelf, het verbind het ego met het hart. Hierdoor kunnen delen van onzuiverheid en onwaarheden van je afvallen. Dit gebeurt niet alleen in jezelf, maar ook in het collectief.

 

Doordat het zo’n chaos is in het collectief kan het zijn dat je de weg hierdoor kwijtraakt. Je energie kan hierdoor te veel naar buiten worden geplaatst. Het is voor deze week een extra kunst om naar binnen te gaan en je weg in het midden te vinden. Niet te veel naar links niet te veel naar rechts.

 

Niet te aards en materialistisch, niet te spiritueel en zweverig.

 

Om meer naar het midden, naar binnen en naar jezelf te gaan is het van belang om deze week jezelf te erkennen. Wees eerlijk in wat je voelt, zonder een masker te plaatsen in wat je zou willen voelen. Of hoe je het negatieve gevoel zo snel mogelijk kunt afwimpelen.

 

Het valse licht kan zaken laten ombuigen waardoor je of in verwarring komt of dat je in vluchtgedrag gaat.

Het materialistische impuls kan zaken onderdrukken en zodanig manipuleren dat schuldgevoelens je proberen te beklemmen.

 

Beide impulsen laten je machteloos en ontaard achter.

 

Wees hier alert op en weet dat de weg van healing naar binnen is, vol respect voor jezelf en uiteraard de ander. Spreek vol begrip en liefde met jezelf!

 

 

 

 

Ik wens je een inzichtelijke week mooi mens!