Het orakel

Hallo mooi mens,

Zoals je ziet heb ik weer een spirit tekening gemaakt. Via mijn Instagram story's heb ik een poll gehouden of je wilde dat ik de boodschap voor je uit zou schrijven. Er is flink gestemd en 100% op, JA! Logisch anders was je hier nu ook niet geweest :) 

 

De tekening zelf

Op de tekening zie je een kleurrijke dame met haar fysieke ogen gesloten en haar derde oog open. Haar handen rusten gekruist om haar hart en ook haar kleding vormen een kruis op haar lichaam. Midden in het kruis zie je een hart, haar rok vormt een driehoek met de punt naar beneden. Op de achtergrond zie stralen van de zon/licht.

 

Deze tekening zit vol mystieke symbolen en dit zegt veel over jou als persoon, als deze tekening je aantrekt.

 


Boodschap:

 

Je bent een prachtig mysterieus persoon. Je bent diep geïnteresseerd in spiritualiteit en je gave werkt als een orakelkaart. Jij bent een orakel, je kunt makkelijk contact maken met spirits, je leert steeds meer om vanuit je hart te leven en je intuïtie serieus te nemen. Je bent anders dan andere mensen, waardoor je pad soms eenzaam was en misschien nog weleens is. 

 

Je ziet occulte (rituelen) en spirituele boodschappen in films en series. Een film kan vaak voor je aanvoelen als een documentaire dan een fantasie verhaal. Je kunt eruit filteren wat op energetisch niveau daadwerkelijk gebeurt. 

 

Mooi mens, je bent naar deze aarde geroepen om juist volluit je licht te schijnen. Je bent een sterke ziel die weet waar ze het over heeft. Je bent een geboren healer, een natuurtalent omtrent spirituele en paranormale ontwikkeling. Dit komt door je eeuwenlange toewijding aan het Goddelijke.

 

Element: lucht, weet wat waarheid is.

Gave: Je intuïtie is sterk, vertrouw!

Ascentie proces: je bent als een orakelkaart. Orakelkaarten zijn tools om goddelijke informatie te verkrijgen, je hebt in principe niets nodig (alleen je gave) om de Goddelijke informatie te ontvangen en leiding te krijgen en te geven. 

Lichaamsdeel: Hart, je hebt een groot hart naar ieder die je pad kruist! Geef jezelf oprecht een compleet op de persoon die je bent geworden.

 


 

Deborah Yvel

Holistisch coach, engelen medium, energetisch therapeut in opleiding, soul reader!