Sessie 3

Welke kaart spreek je aan mooi mens?

Zullen we de kaarten omdraaien?


Boodschap kaart 1

Horus

 

De kracht van je gedachtes zijn sterk. Je geest kan als ware portalen openen naar andere dimensies mits je lichaam en emoties gestabiliseerd zijn. Deze tijd krijg je bijzondere spiritueel diepe lessen over:

 

- De relatie en verbindingen die je hebt met het universum.

-  Afstemmingen met het Goddelijke (je ziel en spirits)

- Je paranormale krachten, heldervoelend, wetend, ziend, horend en ruikend vermogen.

Probeer je geest zo schoon mogelijk houden door bewust te zijn met wat je kijkt, leest en eet dit heeft invloed  op de frequenties die je ontvangt. Wanneer je bijvoorbeeld te veel verbonden bent met soapseries, het nieuws etc. kan dit zijn sporen achter laat in je geest. 

 

Wat zou je wel kunnen doen?

- Internet vasten (probeer minder aan je telefoon te zitten)

- Richt je op 1 taak, stop met multi tasken.

-  Wees mindful

Je bent krachtiger dan je denkt mooi mens!

 


Boodschap kaart 2

Saint Germain

Hi mooi mens, je krijgt deze kaart omdat je in een diep transformerend stuk zit. Dit gaat soms gepaard met zowel fysieke als emotionele pijn. Het doel van dit hoofdstuk in je leven is om jezelf nog meer te herenigen met jezelf, zodat je gaat losmaken van wat anderen van je willen zien en verwachten.

 

Je bent een gevoelige ziel met een diepe spirituele verbinding. Zie dit niet als een last, maar juist als jouw gave dat ervoor zorgt dat energie:

- van je zelf

- Je familie en het collectief wordt opgeruimd. 

 

Elke keer wanneer de eenzaamheid insluipt bedenk dan dat dit er is om je meer te verbinden met jezelf, de kosmos en de aarde. Hierdoor ontvang je waardevolle lessen die ervoor zorgen dat je andere kunt helpen te verbinden met zichzelf en met elkaar. Dit is geen eenvoudige taak die je hebt gekregen, maar mooi mens je kunt dit als geen ander. 


 

 

Deborah Yvel

Soul reader, spiritueel coach, engelen medium, energetisch therapeut in opleiding.

 

Klik hier om de ervaringen te lezen van cliënten