Levensdoel

Leestijd: 3 minuten 


Hallo mooi mens,

 

Vanaf mijn 17de ben ik bezig met me bewust spiritueel te ontwikkelen en vooral om mijn levensmissie te vinden. 

 

Het spirituele trok me en toen ik m’n eerste tarot deck kocht wist ik zeker dat ik hiervan mijn werk wilde maken. Het voelde als een roep, maar ik wist niet hoe en door mijn jonge leeftijd (zeventien) voelde ik al wel dat ik nog niet klaar was om een praktijk te starten. 

 

Zeker niet met de rugtas vol onzekerheden, trauma’s en andere angsten. De tijd was nog niet rijp. Maar in de tussentijd heb ik niet stilgezeten :) 

 

Dit is wat ik op mijn pad heb mogen leren en wat ik vanuit liefde met je deel om je te laten herinneren wat echt van belang is.

 

Je levensmissie leven is niet per definitie één aspect van het leven dienen. Het is veel groter, maar simpeler dan dat je denkt en het hoeft niet eens per se met je werk te maken te hebben en je hoeft al helemaal niet tienduizenden mensen op Instagram te inspireren. Er waren zelfs tijden voor de Corona dat veel coaches dachten dat ze zalen vol moesten vullen met hun transformerende ala Tony Robbins event.

Niets tegen Tony.

 

Maar je levensdoel dienen heeft niets te maken met hoeveelheid mensen die je helpt, maar dat je gaat zien en voelen wat de waarde is van elk leven.

 

Het gaat niet om hoe populair je bent, wat je maatschappelijke status is of hoeveel kennis je bezit. Dit is echter een maatschappelijke programmering. 

 

Je levensdoel brengt je terug naar wat nu werkelijk menszijn inhoud en het leven geeft je de lessen die je nodig hebt als prachtige ziel om jezelf nog meer te bevrijden en je uniekheid te belichamen.

 

Je levensdoel houdt voor het grootste gedeelte in om het oude op te ruimen en nieuwe zuivere energie te laten integreren, zodat je weer in volmaakte gezondheid (spiritueel, geestelijk en fysiek) verder kunt groeien.

 

 Je mag volledig jezelf zijn!

 

En dat is wat deze wereld nodig heeft. Mensen die leven van binnen naar buiten, die vanuit hun waarheid durven te leven. Waardoor er valsheid, corruptie en manipulatie dat je verwijdert van jezelf en de goddelijke bron geëlimineerd wordt. 

 

Als meer mensen van binnen naar buiten leven zal er balans in de wereld ontstaan, omdat het negatieve lage ego geheeld wordt. De ziel kan haar intrek doen in het hoge ego, waardoor je talenten geboren worden en meer liefde in de wereld zal zijn.

 

Ik geloof oprecht dat je levensmissie transformerend is voor anderen en voor jezelf. Het enige dat het van je vraagt is om jezelf nu te omarmen precies zoals je nu bent.

 

Wijs jezelf niet af, omdat je denkt dat je er nog niet bent en dat er nog zoveel gefixt moet worden. Nee, mooi mens de ziel is hier om elk stapje op je pad te ervaren en door liefdevol tegen jezelf te zijn kun je in je heelheid stappen. 

 

We dienen hetzelfde doel, alleen op een andere manier door onze uniekheid en verschillende paden die we mogen bewandelen.

 

We zijn één. 

We komen uit dezelfde bron.

We hebben één missie en dat is de wereld een stuk mooier maken voor de volgende generatie. 

 

 

Dus wat is je levensdoel? 

- Je potentie ontwaken.

- Wonden genezen.

- Compleet jezelf zijn, ook wanneer dit kwetsbaar voelt of je nog niet bent waar je denkt dat je moet zijn ;)

- De wereld liefdevoller maken door ook goed voor jezelf te zorgen.

 

Ik hoop dat deze blog je een beetje inzicht en rust heeft gegeven. Ook al weet je misschien nog niet hoe je levensdoel zich gaat vormgeven, wanneer je investeert in een betere wereld door elke dag een stapje voorwaarts te maken komt de vorm van jouw unieke missie vanzelf!.

 

Namasté

 

 

Deborah Yvel

Spiritueel coach, energetisch therapeut in opleiding, blogger, engelen medium.