Pick a card sessie 1

Hallo mooi mens,

Haal een paar keer diep adem. Stel de vraag aan je engelen: welke kaart ligt er voor mij?

Kies je kaart.

Deze mooie kaarten komen uit het deck: De helende kracht van engelen ( Mario Duguay) De teksten/reading van de kaarten heb ik zelf geschreven.

 

Welke kaart kies jij? Links 1, midden 2, rechts 3

We gaan de kaarten omdraaien!


Boodschap kaart 1

Groei

 

Je krijgt deze kaart van de engelen, omdat je ontzettend gegroeid bent. Dit is een compliment naar jou, voor al je harde werk en doorzettingsvermogen. Het pad kan zwaar en uitdagend zijn en soms kan het lijken of dat de “problemen” niet ophouden. Maar je doet het vol overgave en wetende dat alles wat je doet niet alleen voor jezelf is, maar voor het grotere geheel. Je paranormale en spirituele talenten zijn door de stappen die je hebt gemaakt ook gegroeid, je bent gevoeliger. Je kunt je intuïtie vertrouwen, hoe meer je het volgt hoe meer je in de stroom van het leven komt en de wereld magisch voor je aan kan voelen. Zie dit als een cadeau voor je harde werk. Ga zo door mooi mens en zorg goed voor jezelf.


Boodschap kaart 2

Bevrijding

 

Deze kaart komt vandaag op je pad mooi mens, omdat het tijd is om je vrij te maken van stagnerende energie. Op welk gebied van je leven loopt het niet lekker? En wat heeft het nodig om te zorgen dat er een frisse wind door heen komt, waardoor de energie weer vrij kan stromen? Soms helpt het wanneer energie vastzit om letterlijk jezelf in beweging te brengen of door je woning op te ruimen. Als je een frisse neus haalt of je ramen opent, kan de wind de restenergie (dat de boel vastzet) voor je zuiveren. Hierdoor verhoog je de trilling van de ruimte inclusief jezelf. Zet je spirituele gave in om jezelf te bevrijden en verkwikkende nieuwe energie binnen te halen dan zul je zien dat alles weer rijkelijk begint te stromen.


Boodschap kaart 3

Ik ben mooi

 

Mooi mens, je bent een schoonheid. Van binnen en van buiten. De engelen geven je deze kaart om je hieraan te herinneren, zodat je je eigenwaarde niet buiten jezelf legt. Maar dat je ziet en voelt hoe prachtig je bent. Let maar eens op de feedback die je van mensen krijgt. Ontvang de complimenten, want je bent voor vele een warm licht dat straalt en positiviteit meebrengt. Jij bent echt mooi! Ontvang complimentjes, je hebt ze verdiend. 

 


 

 

 

Deborah Yvel

Engelen medium, spiritueel coach, soul reader, energetisch therapeut in opleiding.