De verandering van naam

Hi mooi mens,

 

Misschien dat je het al wel hebt gezien. Ik heb mijn naam veranderd van Mediumconsultancy naar mijn eigen naam Deborah Yvel.

 

Ik was hier al een jaar over aan het nadenken en als een echte weegschaal het aan het afwegen voelen en twijfelen. En gister zonder echt na te denken (wat heel verrassend en intuïtief was) heb ik alles veranderd.

 

De reden voor de naamsverandering is dat ik mezelf niet meer schuil wil houden achter een “bedrijfsnaam”.  Het voelt voor mij bevrijdend. 

 

 

Vroeger droomde ik van het werken in mijn eigen praktijk. Het voelde toen die tijd nog ongrijpbaar. En ik had vaak de gedachte dat het een onbereikbare droom was. Want wie ben ik? 

 

Maar deze droom bleef me achtervolgen, omdat ik diep van binnen voelde dat mijn spirituele gave en andere talenten mensen zoveel inspiratie bracht. Het heeft jaren geduurd om op het punt te staan waar ik nu sta.

 

 

Naast mijn fulltime baan die ik toen die tijd had (dit is ruim 9 jaar geleden) ben ik Mediumconsultancy begonnen. Mediumconsultancy voelde echt als een kind dat langzaam wilde groeien en de groei zat in mezelf. 

 

Zo heeft het opzetten van een praktijk me ontzettend veel geleerd over:

 

- Onzekerheid helen.

- New age en religie.

- Het bewandelen van je eigen pad.

- Van binnen naar buiten leven

- Het spiegelende effect van het leven.

- Beklemmende en blokkerende gedachtes

- De kracht van het universum en alle helpers.

- mijn persoonlijke levensdoel

 

Om mijn droom te realiseren heb ik letterlijk poep opgeruimd en spuug schoongemaakt, ik heb banen gehad waar ik op den duur doodongelukkig werd. Dit lag niet aan mijn werkgever, maar het was het leven dat me riep om mijn droom te vervullen.

 

 

De naam Mediumconsultancy heeft mijn vriend eigenlijk bedacht, omdat ik toen die tijd geen idee had of mijn droom wel zou slagen en hoe ik alles moest opzetten. 

 

Nu ben ik zover dat ik de bedrijfsnaam die ruim 9 jaar geleden mijn activeerde om dit werk te doen los te laten en heb ik voor mezelf hetgeen opgebouwd waardoor ik nu uit mijn eigen naam durf te werken.

 

Het werken voor een bedrijf was iets bekends, door mijn arbeidsverleden in tegenstelling tot eigen ondernemerschap. Laat staan om jezelf zo zichtbaar in de wereld te zetten.

 

Wat zal er voor jou veranderen de aankomende tijd?

Mijn basis zal altijd liggen op het geven van dagkaartjes en engelen berichten, dus wees niet bang daar stop ik echt nooit mee! Daarnaast komt er alleen maar uitbreiding.

 

Dat wat ik voel om te doen is om je meer mee te nemen in een spirituele levensstijl en het voelt voor mij dat ik meer persoonlijke stukken met je wilt delen. Ook zal ik dieper duiken in mijn spirit tekeningen en zo zullen er nog meer mooie nieuwe dingen zich willen tonen.

 

Ik hoop natuurlijk dat je me blijft volgen, maar als je voelt dat mijn energie niet meer met je matcht voel je vrij mooi mens. Het leven is te kort en kostbaar om je vast te houden aan dingen die zijn uitgediend.

 

Namasté,

Deborah