De havik

Hallo mooi mens

In deze serie neem ik je mee in de wereld van dierengidsen. Ieder mens heeft een dierengids die je helpt om je dieper te verbinden met de fysieke wereld. Ook maken dierengidsen je wakker voor jouw talenten, je schaduw en licht kanten. Voor vandaag komt de havik naar voren.

De havik is een krachtige moedige vogel de spirit van dit dier geeft je direct moed en kracht om door te zetten en om je doel voor ogen te houden en je niet af te laten leiden door obstakels. De herinnering die dit dier je ook geeft is:  Jij hebt de kracht in je.

 

Daarnaast brengt de havik je terug naar je roots en die van je familie-kracht-lijn. De havik helpt je om ziel stukken die je kwijt bent geraakt gedurende menselijke reis weer te vinden. In het sjamanisme wordt dit ook wel soul retrieval genoemd. De havik is het dier dat je helpt om je krachten weer te hervinden en te integreren. Hierdoor zul je meer zelfvertrouwen vinden, waardoor je het pad gaat bewandelen wat voor JOU is bestemd. 

Boodschap van de havik

Focus je op je potentie, op je licht en je mooie aangeboren gave. Hierdoor verbreek je niet alleen karma, maar maak je de wereld ook stuk mooier en wijzer!

Hoe kan je de spirit van de havik inzetten?

  1. Pak een afbeelding van dit prachtige dier.
  2. Neem het helemaal in je op.
  3. Sluit je ogen en visualiseer het dier (zet eventueel muziek op om in een lichte trance te komen)
  4. Stel de vraag: wat wil je me laten zien?
  5. let op hoe het beeld verandert, luister vervolgens aandachtig naar je gevoelens en fluisteringen die zich in je afspelen.
  6. Sluit de sessie altijd met dankbaarheid
  7. Noteer de boodschappen in een dagboek

Veel oefen plezier!

Namasté

 

Deborah Yvel

Spiritueel coach, engelen medium, soul reader, energetisch therapeut in opleiding.

Bekijk ook: