BLOG: Wanneer de natuur je roept

Hi mooi mens,

Het is echt lang geleden dat ik een blog heb geschreven, zoals met alles wat ik doe laat ik me leiden door waar spirit me heen wilt brengen.

 

Vannacht heb ik iets meegemaakt wat ik graag met je wil delen.

 

Gister was mijn lief jarig en we hadden onszelf getrakteerd op thuisbezorgd. Het eten wat heel lekker was viel bij  beide niet goed, waardoor we vroeg naar bed gingen met buikpijn.

 

In de nacht werd ik wakker, omdat me zo ontzettend misselijk voelde.

Ik bedacht me dat ik beter op mijn rug kon liggen. Toen ik mijn houding had aangenomen en mezelf probeerde te ontspannen hoorde ik een hele zachte vrouwelijke stem en ze fluisterde 'kom maar bij mij."

 

De stem klonk bekend, ik sloot me ogen en direct voelde ik de aanwezigheid van de ziel van de planeet. Gaia. 

Ze reikte haar hand uit en ik pakte haar vast.

Ze nam me mee naar een plek in het bos.

 

Het bos dat 10 minuten van ons huis ligt.

In mijn 'droom' (wat geen droom was) had ze een kuil gegraven, waar ik in mocht gaan liggen. Ze bedekte me met zand, mijn hoofd en armen staken boven de grond uit.

 

Ik was omringt met bomen en het leek net of het bos begon te zingen.

De misselijkheid zakte direct af.

 

En het was net of alle spirits in het bos me boodschappen gaven, die ik vandaag met je moet delen. 

 

We leven samen met de natuur en al haar spirits, die haar grondgebied en bestaansrecht bewaken. Maar we zijn het vergeten. We zijn vergeten dat we met alles dat levend is kunnen communiceren en dat we, wanneer we terugkeren naar de natuur kunnen genezen van vele wonden die we zowel psychisch, emotioneel, spiritueel en fysiek bij ons dragen.

 

We vergeten steeds meer wat menszijn is, omdat we onze innerlijke werelden dat juist een symbiotische relatie heeft met het al niet serieus nemen. We denken dat we alles wetenschappelijk moeten verklaren en dat wetenschap de oplossing of de redder is. Het is een onderdeel van.

 

We proppen alles in concepten en moeilijke theorieën, waardoor twijfels beginnen te ontstaan en we nog steeds alleen in het hoofd leven, waardoor je niet kunt ervaren wat er nu ontstaat in je leven.

 

 

 

 De natuur roept je

om terug te komen bij jezelf, in jezelf, op deze planeet.

Ze is een onderdeel van jou en jij bent in staat om met haar te communiceren.

Zij zal al je vragen beantwoorden en je zorgen, pijn en fysieke ongemakkelijkheden van je afnemen zodat het verlicht kan worden

 

 

 

 

Namasté,

 

 

 

Deborah Yvel

Soul reader, energetisch therapeut in opleiding. engelen medium, spiritueel coach